WhatsApp Image 2019-09-27 at 14_edited.jpg

Onze Stalen Neuzen kunnen wel tegen een stootje

 
WhatsApp Image 2019-09-27 at 14.09.33.jp

Wij zijn Stalen Neuzen

Stalen Neuzen, vanaf nu naast de bouwplaats ook te vinden in de PR-wereld. Opgericht om te schoppen tegen de status quo. We maken verhalen die je stimuleren om de stoute schoenen aan te trekken. Om mee te schoppen in de Stalen Neuzen revolutie. Als innoverend PR-bureau verbinden wij de maatschappij en het bedrijfsleven, om zo merken te helpen met het creëren van een toegevoegde maatschappelijke waarde voor hen die dit het meest nodig hebben. Want, samen staan we sterker en schoppen we harder.  

We werken aan interessante maatschappelijke vraagstukken en bieden een platform waar mensen hun authentieke verhalen kunnen delen. Wij geloven namelijk dat iedereen het recht heeft om verschillende soorten verhalen te lezen en te delen. Daarom plaatsen wij regelmatig verhalen van mensen die het verdienen om een platform te hebben. Mensen die normaal niet gehoord worden.

​Benieuwd naar wat deze Stalen Neuzen voor je kunnen betekenen? Scroll dan verder.

 
icons8-speaker-64.png

Corporate Storytelling

Wij vertellen het verhaal van jouw bedrijf op een authentieke manier die aansluit bij jullie Target Audience en Corporate DNA

icons8-strategy-512.png

Public Relations

Door PR-strategieën op te stellen helpen we je om de stoute schoenen aan te trekken

icons8-teamwork-64.png

Unieke Samenwerking

Bij Stalen Neuzen hanteren wij een unieke werkwijze, met onverwachte resultaten als gevolg.

 
 

Onze formule

 

Ben jij er klaar voor om de stoute schoenen aan te trekken?

Wij steken onze Stalen Neus graag in jullie zaken

Er is in onze ogen niks zo belangrijk als weten met wie we in zee gaan. Wij leren dan ook graag alle ins en outs kennen van jouw bedrijf. Op deze manier komen we met een oplossing die aansluit bij de kern van jullie bedrijf.

Image by Jessica Da Rosa

Dit zijn onze Stalen Neuzen

 
WhatsApp Image 2019-09-20 at 21.26.17.jp

Isabelle

Pietje Precies

Zie ik daar nou een spelfoutje staan? Niet als het aan Isabelle ligt. Met haar oog voor detail zorgt Isabelle ervoor dat er aan alle criteria voldaan wordt. Haar specialiteiten zijn plannen, structuur aanbrengen, overzicht houden en perfectioneren.

WhatsApp Image 2019-09-20 at 21.26.18.jp

Jitske

De Woordentovenaar

Abracadabra, hocus pocus pas. Binnen de kortste keren heeft Jitske een saaie tekst omgetoverd naar een pakkende tekst. Voor woordgrapjes, gedichtjes en verhalen moet je bij Jitske zijn! Haar specialiteiten zijn het schrijven van teksten, het maken van presentaties en het achterhalen van de wensen van opdrachtgevers.

WhatsApp Image 2019-09-20 at 21.26.18(1)

Luuk

Het Creatieve Brein

Voor de mooiste foto’s en video’s kan je zeker bij Luuk aankloppen. Met zijn creatieve blik bedenkt hij de gaafste concepten. Pluspunt, hij kan ze nog zelf uitvoeren ook. Zijn specialiteiten zijn conceptueel denken, audiovisueel vormgeven en presenteren.

WhatsApp Image 2019-09-20 at 21.26.18(2)

Soraya

De Regelneef

Wil je wat organiseren? Heb je een planning nodig? Soraya biedt de oplossing. Met haar skills en inzicht regelt zij alles met gemak. Haar specialiteiten zijn plannen, concepten bedenken, out of the box denken, creatief werken en niks uit de weg gaan!

Heb je vragen of wil je ons een liefdesbrief sturen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Wijnhaven 107
3011 WN Rotterdam

Tel.: +31 6 29 17 44 14

Bedankt voor de inzending!