Zoeken
  • Stalen Neuzen PR

De pitch voor Antes

Daar staat ze dan. Onze woordentovernaar Jitske! Na hard gewerkt te hebben aan ons concept voor Antes is ze klaar om ons idee te pitchen aan de opdrachtgever. Vol enthousiasme blaast onze woordentovenaar de docenten omver door een onverwachte coalitiepartner voor te stellen die wij voor onze opdrachtgever hebben bedacht. De pitches van alle studenten zijn gegeven aan de docenten. Helaas kon de opdrachtgever, Koen, er helaas niet bij zijn door de komst van zijn baby’tje, maar niet getreurd alles is opgenomen en naar Koen doorgestuurd. Wij willen Koen dan ook van harte feliciteren met dit wel heel bijzondere Sinterklaascadeautje!

Op 11 november 2019 zijn de Stalen Neuzen de derde periode Public Affairs en Media ingegaan. Hierbij stond er natuurlijk een nieuw project, dus een nieuwe opdrachtgever, voor de deur. Dit maal was het de organisatie Antes. Antes is onderdeel van de Parnassia Groep, een organisatie die geestelijke gezondheidszorg in Rotterdam en regio Rijnmond biedt. Antes biedt hulp en begeleiding aan mensen met psychische problemen. Maar een opdrachtgever komt natuurlijk niet zomaar langs. Nee, want hier kregen wij natuurlijk ook een issue te horen waar wij als team al onze creativiteit en skills voor moesten inzetten om dit om te toveren tot een super concept. Het vraagstuk van de opdrachtgever was als volgt: kijk naar ontwikkelingen die nu spelen binnen de maatschappij en ontwikkel hiervoor een concept om in te spelen op deze ontwikkeling. Doe dit door samen te werken met een onverwachte coalitiepartner.


Het is 5 december 13:00 de pitch voor Stalen Neuzen PR komt in de buurt. De spanning stijgt steeds iets meer. En dan, dan zijn wij aan de beurt. Jitske staat voor de klas en pitcht vol overtuiging ons concept aan de leraren en medestudenten van onze minor. Het resultaat: veel complimentjes van medestudenten en leraren, maar natuurlijk ook nog een tip om ons document iets aan te scherpen.

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Stalen Neuzen

Tel.: +31 6 29 17 44 14

Wijnhaven 107
3011 WN Rotterdam

©2019 door Stalen Neuzen. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now