Zoeken
  • Stalen Neuzen PR

Stalen Neuzen schrijftips

Bijgewerkt: 18 nov 2019

Hey trouwe lezer, ja jij! Jij bent dus fan van onze blogs? Dat vinden wij leuk om te horen. Bij Stalen Neuzen PR bloggen we graag over ons werk, trends en andere zaken die op ons pad terecht komen. Zelfs van de saaiste onderwerpen maken wij een leuk verhaal. Heb jij geen goede Stalen Neus voor het schrijven van teksten? Geen paniek, wij hebben vier tips voor je waarmee jij binnen no-time ijzersterke teksten schrijft.Houd de lezer bij de Stalen Neus

Er is niks zo leuk als een verhaal dat in het midden een grote twist heeft, dat anders afloopt dan verwacht. Het is belangrijk om de lezer zo nu en dan voor de gek te houden. Geef een wending aan het verhaal of kom met een verrassende introductie. Zo blijft het leuk en houd je de aandacht makkelijker vast!


Haal zo nu en dan een Frisse Stalen Neus

Writersblock, we hebben er allemaal wel eens last van. Loop je even vast of weet je niet waar je over wilt schrijven? Ga dan vooral even de straat op om inspiratie op te doen. Dit is iets wat wij van Stalen Neuzen PR zeer regelmatig doen. Zo regelmatig zelfs, dat we er een social media rubriek aan gewijd hebben! Ben je benieuwd naar wat wij op straat zijn tegengekomen? Neem dan snel een kijkje op onze Instagram, maar wel eerst braaf deze blog aflezen hé.


Wees geen Stalen wassen Neus

Laptop, check. Een onderwerp om over te schrijven, check. Tijd om aan de slag te gaan. Maar wat wil je nou eigenlijk zeggen met je tekst? Er is niks zo jammer als een tekst waarin eigenlijk niks gezegd wordt. Zorg er bij het schrijven van de tekst voor dat de boodschap die je wilt vertellen duidelijk naar voren komt.


Zorg ervoor dat geen detail aan je Stalen Neus voorbij gaat

Je verhaal is klaar. Je hebt een verhaal met een duidelijke boodschap, waarin je de lezer een beetje voor de gek hebt gehouden. Klaar om te publiceren, toch? Je bent er bijna, voer voor de publicatie altijd nog een laatste controle uit. Staan er geen foutjes meer in? Is de boodschap wel echt duidelijk? Soms moet je even een paar dagen afstand nemen om er met een frisse blik naar te kijken. Is alles goed en ben je tevreden? Publiceer dan maar snel!


We zijn benieuwd naar wat je gaat schrijven. Stuur gerust je werk naar ons op als je wat aan onze tips hebt gehad.

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Stalen Neuzen

Tel.: +31 6 29 17 44 14

Wijnhaven 107
3011 WN Rotterdam

©2019 door Stalen Neuzen. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now